DIY

DIY: Suport pentru brățări

Imagine

Bună dragele mele! Pentru că am în colecția mea de bijuterii destul de multe brățări care stăteau toate încâlcite într-o cutie și pentru că pe multe dintre ele nici nu le mai purtasem de o buna perioadă de timp deoarece erau acoperite de diverse accesorii, am hotărât că am nevoie de un suport funcțional, care să îmi ofere posibilitatea de vedea fiecare brățară și care să nu coste foarte mult. Am găsit imediat și soluția: Un suport de brățări confecționat din lucruri reciclabile.

Ce avem nevoie:Imagine

  • 2 tuburi de carton de la prosoapele de hârtie
  • 2 tuburi de carton de la hârtia igienică
  • hârtie colorată (eu am folosit autoadezivă, dar se poate folosi foarte bine și material textil sau hârtie obișnuită de învelit cadouri – suportul de mai sus )
  • 1 cutie pentru baza suportului de bijuterii
  • 1 foarfecă
  • 1 lipici solid dacă folosim hârtie pentru cadouri
  • 1 superglue
  • scotch
  • ziare sau hârtii de care nu mai avem nevoie
  • răbdare și îndemânare

Cum procedăm:

Vom începe cu baza suportului pentru brățări, umplem cutia cu hârtie cât putem de bine, după care lipim cu scotch de jur împrejur toate părțile care s-ar putea desface/deschide, iar în cele din urmă lipim hârtia pe care am ales-o pentru suportul nostru.

ImagineImagineImagine

Trecem la cei 4 cilindri de carton cu care procedăm la fel cum am procedat și cu baza suportului, ii umplem cu hârtie după care ii învelim. Capetele se pot lipi cu scotch pentru a fi sigure că nu se vor desface la un moment dat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADupă ce am terminat de învelit toți cilindri, îi lipim pe baza noastră. OLYMPUS DIGITAL CAMERAMarcăm cu pixul locul unde dorim sa lipim picioarele suportului, cei doi cilindri de la hârtia igienică și punem câte picături credem că este necesar pentru a se lipi foarte bine, după care luam cilindrul și îl ținem apăsat pe suport până când acesta se lipește foarte bine, facem așa și cu celălalt. La fel procedăm și cu tuburile mai lungi, numai că acestea le vom lipi pe tuburile de hârtie igienică și nu pe suport.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sper că v-a plăcut acest articol și că veți încerca și voi să faceți un sport pentru brățări pentru voi sau pentru cineva drag. Aștept să-mi lăsați comentarii cu sugestiile și părerile voastre în legătură cu articolele postate până în prezent sau cu ce ați dori sa postez pe viitor.

Vă doresc un sfârșit de săptămână fabulos!

XOXO

3 thoughts on “DIY: Suport pentru brățări”

    1. Ma bucur ca iti este de folos 🙂 Daca il realizezi te rog sa imi trimiti si mie o poza sa vad cum a iesit! 🙂

  1. Am foarte multe bratari si cautam un suport dar am vazut ca,costa destul de mult, asa ca am cautat handmade..si am gasit 🙂 Acum astept sa se termine hartia igienica si prosoapele de bucatarie :)) Multumesc 🙂 pupici

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.