Frumusete/Beauty

Testare lac de unghii Avon Nailwear pro, nuanța Apricot Mystery

Buna, m-am gândit că la fel ca și mine multe dintre voi ați dori sa vedeți un produs cum arată și cum se comportă în realitate, înainte de a-l cumpăra. Pentru asta în aceasta postare voi atașa câteva poze cu lacul de unghii Avon Nailwear pro, nuanța apricot mystery după un strat si după doua straturi de lac pe unghii.  

lac de unghii avon aprocit mystery

Lacul de unghii Apricot mystery face parte din gama “nailwear pro” de la Avon, are o consistenta apoasă, pensula acoperă destul de bine, dar este nevoie de 2 straturi de oja pentru a obține un aspect mai plăcut. Oja rezistă intre 4 și 5 zile și  vine într-o cantitate destul de mare, 12 ml.

lac de unghii nail experts pearl shine
lac de unghii nail experts pearl shine

Întodeauna pregătesc unghiile, înainte de ojă, cu un strat protector de lac, de data aceasta am folosit lacul de unghii de la AVON Nail experts, Pearl shine. Acesta este un întăritor pentru unghii care poate fi purtat ca atare deoarece are straluciri perlate oferind un aspect elegant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAșa arată oja dupa o prima aplicare, este ok, dar pentru o nunață mai intensă și rezistență îndelungată recomand și a doua aplicare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

După doua aplicări așteptați de la 20 pana la 40 de minute pentru a fi sigure că oja s-a uscat.

 

 

 

 

 

 

Întăritorul de unghii cu străluciri perlate AVON îl găsiți în Broșura Avon Campania 3 la prețul de 14,99 lei

Pentru comenzi Avon vă aștept pe Facebook la http://www.facebook.com/ddiana.maria .


Sper că v-a plăcut această postare.

Pupici cu sclipici!

2 thoughts on “Testare lac de unghii Avon Nailwear pro, nuanța Apricot Mystery”

    1. In momentul in care am facut pozele aveam gel peste unghia naturala, lucru pe care nu il recomand pentru ca unghiile mele au avut nevoie de cateva luni bune de recuperare pentru a ajunge din nou la aceasi lungime, insa pe langa asta tin cont de cateva lucruri atunci cand am grija de unghiile mele:
      folosesc de fiecare data cand imi fac unghiile un lac de unghii tratament(base coat) inainte de aplicarea lacului in culoare preferata, din cand in cand mai fac cate un tratament cu ulei de masline cald si minunatul lac tratament de la Farmec care m-a ajutat foarte mult (https://www.farmec.ro/produse/cosmetica-decorativa/tratament-expert-baza-complex-fortifiant-283.html). Sper sa te ajute raspusul meu. O zi frumoasa!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.